header-logo

Op de thee in Ansen

Aan het fietsen of wandelen in de prachtige natuur die Drenthe rijk is? Houd dat mooie moment dan nog even wat langer vast, kom gezellig langs voor een hartverwarmend kopje thee in de Huiskamer in Ansen. O nee, "kom an",  want zo noemen we dat in Drenthe!

Thee drinken in een prachtige omgeving

Even bijkomen met een drankje bij de open haard, misschien met een lekker gebakje erbij. Dat gaat zeker lukken in De Huiskamer! Trek vervolgens weer de omgeving in en ontdek de Drentse schoonheid met mooie dorpen als Ruinen, Havelte en Uffelte. Nationaal Park Dwingelerveld ligt op nog geen 2 km afstand van Ansen!

High tea

Voor de echte liefhebber serveren we een complete High tea bestaande uit drie gangen! Al vanaf 2 personen geniet u van een stijlvolle, klassieke en typische Engelse beleving. Bij de High Tea die geserveerd wordt in de Huiskamer presenteren we verschillende lekkernijen, variërend in zoet en hartig. En met mooi weer? Dan laat u u heerlijk verwennen op het terras!

Een sfeervolle ambiance

Natuurlijk kunt u met mooi weer ook op ons terras vertoeven. In en rondom de Huiskamer is genoeg te zien en te beleven. Ook voor de kinderen. Er lopen namelijk verschillende boerderijdieren op het erf. Natuurlijk mogen de kinderen de ezels en andere dieren voeren en aaien.

Reserveren om verzekerd te zijn van een plekje

Voor een kopje thee schuift u natuurlijk zo aan, de deur staat altijd open. Als u wilt komen eten of met een groot gezelschap bent, adviseren wij u om vooraf te reserveren. We willen u uiteraard niet teleurstellen! U kunt uw reservering telefonisch of via ons reserveringsformulier doorgeven. U ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering.

Reserveer direct online

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

High Tea to go

Een lekkere High Tea to go.
Dat kan ook lekker thuis.
.
 

High Tea to go
High Tea to go right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Is je tafel wel groot genoeg met de paasdagen😉 https://t.co/G4eNKp5vI9

tw-icon