header-logo

Personeelsfeest in Drenthe

De ideale manier voor uw medewerkers om elkaar eens in een andere sfeer te ontmoeten is tijdens een volledig verzorgde personeelsdag. Een inspirerende omgeving, een mooie locatie originele en bijzondere activiteitne en heerlijk eten en drinken zorgen ervoor dat uw personeelsfeest een onvergetelijke dag wordt.

Personeelsfeest organiseren

Organisatie is het halve werk. De organisatie van uw personeelsdag kunt u met vertrouwen uit handen geven aan de familie Klooster. Onze speerpunten zijn creativiteit en aandacht.
Wij besteden persoonlijk aandacht aan uw wensen en doelstellingen om een geslaagde personeelsdag te organiseren. Aandacht die u van ons mag verwachten in het voortraject, tijdens het proces van organiseren en het personeelsfeest zelf.

Vrijblijvende offerte op maat

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een rondleiding om de vele mogelijkheden / arangementen  te bespreken. Graag maken wij een vrijblijvende offerte
Een afspraak maken kan via 0522 471280 of via ons reservering formulier.


Direct online reserveren

Wij maken ook graag een vrijblijvende offerte voor u klik hier voor het offerte formulier.

Reserveer direct online. U ontvangt na reservering van ons een bevestiging zodra uw reservering definitief is.

Klik hier om te reserveren

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

High Tea to go

Een lekkere High Tea to go.
Dat kan ook lekker thuis.
.
 

High Tea to go
High Tea to go right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Lockdown verlengd! Wij gaan gewoon door met onze drive thru en bezorging.

tw-icon