header-logo
  • Krakeling
  • Terras
  • Plattegrond
  • Brood
  • Buffet

Paasdagen High-tea

Met de hele familie een paas high tea in Restaurant de Huiskamer. U vindt ons tussen Meppel en Hoogeveen in Ansen. Stijlvol,klassiek typisch Engels. Het liefst achter in de namiddag. Geen haast geen verplichtingen geen beslommeringen. Volop genieten van het aangename gezelschap de gezellige paassfeer en een keus aan zoete en hartige (w)etenswaardigheden. Aangevuld met thee en koffie.
 
De paas high tea bestaat onder andere uit:
  • Scones, muffins, brownies, clotted cream, marmelade, lemon curd, petit four, arretjes cake, soesjes, diverse koekjes, pancakes en bonbons
  • Sandwiches met zalm, oude kaas en gerookte kipfilet.

Tarieven en reserveren

Vanaf 14.00 uur kunt u bij Restaurant De Huiskamer terecht voor een heerlijke High-tea tijdens de paasdagen. De kosten voor de paasdagen high-tea zijn € 27,50 per persoon. Kinderen 4 tot 12 jaar €18,50.

Voor de kinderen staan in de hooischuur diverse oud Hollandse spelletjes, er is een hindernisbaan en voor de kleintjhes hebben we ook kleurplaten.
Met mooi weer kunt u de high tea ook op het terras nuttigen

 

Direct online reserveren


Bekijk ook:

Paas brunch
 

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten.

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

Populair: High Tea

1 juni  op het terras of in het restaurant.
De High tea  togo blijft.
 

Populair: High Tea
Bekijk variaties right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Voor het diner is alleen plaats als er vooraf is gereserveerd. https://t.co/phTM9Hlrd8

tw-icon