header-logo

Muziek bingo daar zit muziek in.


De bingo master , schud  met zijn telefoon de digitale bingomolen. Daaruit volgt een liedje die vervolgens automatisch 30 seconden wordt afgespeeld op onze geluidsinstalatie. Iedereen met dat liedje op zijn kaart, mag die wegstrepen. Bij een vol rijtje heb je 'Muziek Bingo'. De Bingo Master controleert de bingo (met hulp van de app) en is het goedgekeurd dan win jij die ronde 

Maar... is de bingo fout, dan moet je 1 van de schaamkaarten trekken en de bijbehorende tegenprestatie uitvoeren. Dat kan zingen zijn, luchtgitaar spelen en nog veel meer leuke (en een beetje schaamtevolle) uitvoeringen.

De schaamkaarten kan je ook inzetten bij dubbele bingo's. Beiden voeren dan de tegenprestatie uit en de andere deelnemers bepalen wie het het beste heeft gedaan. Zo speel je door voor 2 rijtjes, 3 rijtjes en uiteindelijk een volle kaart. Speelduur verschilt, maar gemiddeld zo'n 35 minuten per kaart even pauze en dan de volgende kaart 35 minuten  Hilarische avonden gegarandeerd!

muziekkaart

Bijzonderheden

  • Minimaal 20 personen
  • De kosten voor de voor de huur van de muziek bingo kaarten, geluidsapparatuur en app zijn 2,50 p.p.
  • U zorgt zelf voor de presentatie (De eigen presentator heeft wel zijn eigen mobiel nodig om daar de app op te instaleren ) wij zorgen voor 3 kleine prijsjes 
  • excl drankjes, eten
    Afhankelijk van het aantal gasten kan dit kan op de bovenverdieping onze landelijke zaal de 2de kamer of op een van onze prive terras worden georganiseerd. 

    Het is ook mogelijk dat wij de bingo voor u presenteren en zorgen voor de prijsjes kosten zijn dan 85'-- voor 2 maal een half uur.

           Dit is ook een erg leuke binnen activiteit mocht het klootschieten door het slecht weer niet door gaan om dit dan daarvoor inplaats te doen.

Ook erg  leuk is om dit 'te combineren met een buffet, brunch, hightea of barbecue


Direct online reserveren

Wij maken ook graag een vrijblijvende offerte voor u klik hier voor het offerte formulier.

Reserveer direct online. U ontvangt na reservering van ons een bevestiging zodra uw reservering definitief is.

Klik hier om te reserveren

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

Populair: High Tea

1 juni  op het terras of in het restaurant.
De High tea  togo blijft.
 

Populair: High Tea
Bekijk variaties right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

donderdag 21 mei Hemelvaartsdag drive thru en bezorging gewoon open.

tw-icon