header-logo

Even op de koffie in Ansen?

Wilt u even een rustmomentje inlassen, tijdens uw wandelroute of fietsroute in de omgeving van Ansen? Of heeft u gewoon zin in een beetje gezelligheid en huiselijkheid? Kom dan gezellig koffie drinken bij Restaurant De Huiskamer in Ansen! Bij mooi weer lekker koffie drinken op ons terras, en bij minder goed gezinde weergoden kunt u lekker binnen zitten bij de open haard. Ook voor cappuccino, espresso of café au lait bent u aan het juiste adres.

Koffie drinken in Ansen met een High Tea

Koffie drinken in de gezelligste huiskamer van Drenthe

De Huiskamer is een gezellige plek om even bij te komen van de dagelijkse drukte. In het restaurant en op het terras voorzien wij u graag van een drankje, misschien wel met een lekker gebakje erbij. Trek vervolgens weer uitgerust de omgeving in en ontdek andere mooie dorpen als Havelte, Uffelte en Ruinen.

Drentse broodtafel

U schuift niet alleen aan voor een lekker kopje koffie of thee in de Huiskamer in Ansen. Ook voor een uitgebreide lunch kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk tal van mogelijkheden. U kunt vanaf 12.00 uur bestellen van onze lunchkaart. En voor groepen vanaf 10 personen serveren wij eventueel een uitgebreide Drentse broodmaaltijd. Dit kan al vanaf € 13,95 per persoon.

Een sfeervolle ambiance

Natuurlijk kunt u met mooi weer ook op ons terras vertoeven. In en rondom de Huiskamer is genoeg te zien en te beleven. Ook voor de kinderen. Er lopen namelijk verschillende boerderijdieren op het erf. Natuurlijk mogen de kinderen de ezels en andere dieren voeren en aaien.

Koffie drinken op ons terras in Ansen

Restaurant de Huiskamer bevindt zich op nog geen 2 km afstand van Nationaal Park Dwingelerveld!

Reserveren om verzekerd te zijn van een plekje

Voor een kopje koffie schuift u natuurlijk zo aan, de deur staat altijd open. Als u wilt komen eten of met een groot gezelschap bent, adviseren wij u om vooraf te reserveren. We willen u uiteraard niet teleurstellen! U kunt uw reservering telefonisch of via ons reserveringsformulier doorgeven. U ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering.

Reserveer direct online

Koffie Drinken in Ansen?

Eens iets anders bij de koffie? Een heerlijke Parijse soes met slagroom, een bolletje vanille-ijs en een heerlijke chocoladetopping.


Onze gerechten kunnen allergenen bevatten.

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

High Tea to go

Een lekkere High Tea to go.
Dat kan ook lekker thuis.
.
 

High Tea to go
High Tea to go right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Lockdown verlengd! Wij gaan gewoon door met onze drive thru en bezorging.

tw-icon