header-logo

Cadeaubon van Restaurant De Huiskamer

Wilt u uw vrienden en/of familie verrassen met iets bijzonders, geef dan een dinerbon of een High Tea bon van de huiskamer kado. Deze bonnen kunnen wij naar iedere willekeurig bedrag of aantal personen invullen.

Dinerbon cadeau doen?

Altijd een geschikt cadeau: een heerlijk avondje De Huiskamer. Verras de jarige of iemand in het bijzonder met een dinerbon van De Huiskamer. De waarde op bon kunt u zelf bepalen.

Dinerbon Restaurant De Huiskamer
 

High Tea cadeau doen?

Van onze high tea's maken wij altijd iets bijzonders en zijn inmiddels berucht en zeer populair. Wilt u uw hier iemand mee verrassen dan is dit ook mogelijk met onze speciale High Tea bon.

High Tea Cadeaubon

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

De dinerbon en High Tea bon zijn verkrijgbaar bij de kassa van de huiskamer óf online aan te vragen. Wij kunnen u deze bon dan vervolgens toesturen per e-mail. Handig als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Ook dat is De Huiskamer!

Cadeaubon bestellen

Vul onderstaand aanvraagformulier in met uw gegevens en het bedrag voor de dinerbon, of het aantal gasten voor een high tea bon. Wij mailen u dan binnen 24 uur ontvangt u de dinerbon / high tea bon, samen met de nota om de bon te voldoen.

De bon is een jaar geldig na datum van uitgifte.

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

High Tea to go

Een lekkere High Tea to go.
Dat kan ook lekker thuis.
.
 

High Tea to go
High Tea to go right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Is je tafel wel groot genoeg met de paasdagen😉 https://t.co/G4eNKp5vI9

tw-icon