facebook-domain-verification=mx54ew2ou9st4q123la38lmhpay1ac
 

De leukste brunch voor het hele gezin / familie tijdens de pinksterdagen viert u natuurlijk in de gezelligste huiskamer van Drenthe Restaurant de Huiskamer en de 2de kamer. U vindt ons tussen Ruinen en Dwingeloo in Ansen.

Bij mooi weer is het ook mogelijk op ons mooie terras de pinksterbrunch te nuttigen.  Bij de 2de kamer wordt u af en toe door de ramen bekeken door onze ezels en pauwen. Natuurlijk mogen de kinderen de ezels en andere dieren ook even voeren.

Een complete pinkster-brunch

Voor slechts € 28,50 per persoon (inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen) kunt u genieten van een compleet buffet aan heerlijke hapjes: 

  • Een heerlijke Drentse groente-gehakt soep

  • Variatie van zachte verse bruine en witte broodjes

  • Feestelijke stol, krenten en suiker brood, tarwebrood.

  • Mini pudding broodjes, Deense krakelingen en chocolade broodjes.

  • Harde witte en bruine broodjes, stokbrood en croissants

Uw broodjes kunt u naar wens beleggen met diverse gesneden vleeswaren zoals ham, rollade, Drents nagelhout (lokale gedroogde vleessoort) en paté. Diverse kaassoorten zoals brie, oude,jonge kaas, nagelkaas en roomkaas. Zoetigheid zoals jam, hagelslag, pasta en pindakaas. Boter of margarine.

Geniet van heerlijke warme en koude garnituur zoals kroketjes, roerei, knapperige kip stukjes en gebakken bacon kip, kerrie salade, huzaren salade en zalm salade.

Als afsluiter heeft u de keuze uit vers fruit, chocolade mousse, tiramisu of kwark.

Tijdens de pinksterbrunch kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen en fusion water.

Ook staan er tijdens de pinksterdagen diverse oud hollandse spelletjes voor de kinderen, is er een hindernisbaan en mogen ze ook bij de dieren kijken.

Tarieven

De pinksterbrunch vindt plaats van 10.30tot 14.00 uur en kost € 28,50 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 18,50 per kind.

 

Reserveren?

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig. U kunt uw reservering telefonisch, of direct online aan ons doorgeven. U ontvangt altijd een bevestiging zodra uw reservering definitief is.

Direct online reserveren

Bekijk ook:

Pinksteren high tea