facebook-domain-verification=mx54ew2ou9st4q123la38lmhpay1ac
 
advertentie%20pasen_edited.jpg

Kom genieten tijdens de paasdagen in de gezelligste huiskamer van Drenthe! Restaurant de Huiskamer en de 2de kamer opent tijdens de paasdagen speciaal voor u de deuren. U vindt ons tussen Ruinen en Dwingeloo in Ansen. We hebben weer een heerlijke paasdagen high-tea georganiseerd voor overdag, een zeer complete paasbrunch of kom 's avonds genieten van ons paas-diner! Uiteraard kunt u ook van onze a-la-carte-menu uw keuze maken.

 • Paasbrunch

 • Paasdagen high-tea

 • Paasdiner a-la-carte

 •  

 

Een sfeervolle ambiance

Bij Restaurant De Huiskamer brandt uiteraard ook de haard. Bij de 2de kamer wordt u af en toe door de ramen bekeken door onze ezels en pauwen. Natuurlijk mogen de kinderen de ezels en andere dieren ook even voeren.

Een heerlijke paasbrunch in Drenthe

De leukste brunch voor het hele gezin / familie tijdens de paas dagen viert u natuurlijk in de gezelligste huiskamer van Drenthe Restaurant de Huiskamer en de 2de kamer. U vindt ons tussen Ruinen en Dwingeloo in Ansen.

Uiteraard brandt bij de brunch ook de sfeervolle haard. Bij de 2de kamer wordt u af en toe door de ramen bekeken door onze ezels en pauwen. Natuurlijk mogen de kinderen de ezels en andere dieren ook even voeren.

Een complete paasbrunch
 

Voor slechts € 29,50 per persoon (inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen) kunt u genieten van een compleet buffet aan heerlijke hapjes: 
Wees er als de kippen bij want de afgelopen jaren zitten we meestal 2 weken van te voren al vol gereserveerd.

 • Een heerlijke Drentse groente-gehakt soep

 • Variatie van zachte verse bruine en witte broodjes en speldbrood.

 • Paasstol, krenten en suiker brood, tarwebrood

 • Mini pudding broodjes, Deense krakelingen en chocolade broodjes

 • Harde witte en bruine broodjes, stokbrood en croissants
  Op verzoek hebben wij ook glutenvrij brood

Uw broodjes kunt u naar wens beleggen met diverse gesneden vleeswaren zoals ham, rollade, Drents nagelhout (lokale gedroogde vleessoort) en paté. Diverse kaassoorten zoals brie, oude,jonge kaas, nagelkaas en roomkaas. Zoetigheid zoals jam, hagelslag, pasta en pindakaas. Boter of margarine.

Geniet van heerlijke warme en koude garnituur zoals kroketjes, roerei, knapperige kip stukjes en gebakken bacon kip, kerrie salade, huzaren salade en zalm salade.

Als afsluiter heeft u de keuze uit vers fruit, chocolade mousse, tiramisu of kwark.

Tijdens de pinksterbrunch kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen en fusion water.

Ook staan er tijdens de pinksterdagen diverse oud hollandse spelletjes voor de kinderen, is er een hindernisbaan en mogen ze ook bij de dieren kijken.

Tarieven

De pinksterbrunch vindt plaats van 10.30tot 14.00 uur en kost € 28,50 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 18,50 per kind.

Paas high tea 

 

Met de hele familie een paas high tea in Restaurant de Huiskamer. U vindt ons tussen Meppel en Hoogeveen in Ansen. Stijlvol,klassiek typisch Engels. Het liefst achter in de namiddag. Geen haast geen verplichtingen geen beslommeringen. Volop genieten van het aangename gezelschap de gezellige paassfeer en een keus aan zoete en hartige (w)etenswaardigheden. Aangevuld met thee en koffie.

 

De paas high tea bestaat onder andere uit:

 • Scones, muffins, brownies, clotted cream, marmelade, lemon curd, petit four, arretjes cake, soesjes, diverse koekjes, pancakes en bonbons

 • Sandwiches met zalm, oude kaas en gerookte kipfilet.

Tarieven en reserveren

Vanaf 14.00 uur kunt u bij Restaurant De Huiskamer terecht voor een heerlijke High-tea tijdens de paasdagen. De kosten voor de paasdagen high-tea zijn € 27,50 per persoon. Kinderen 4 tot 12 jaar €18,50.

Voor de kinderen staan in de hooischuur diverse oud Hollandse spelletjes, er is een hindernisbaan en voor de kleintjhes hebben we ook kleurplaten.
Met mooi weer kunt u de high tea ook op het terras nuttigen

 

Direct online reserveren