header-logo
 • Krakeling
 • Terras
 • Plattegrond
 • Brood
 • Buffet

Een heerlijke Moederdag brunch in Drenthe


Op 12 mei 2019 worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet. Het is dan namelijk Moederdag! Bij de Huiskamer vieren we dit uitgebreid en hebben daarom meerdere activiteiten georganiseerd om jouw moeder of partner eens lekker in de watten te leggen. Weet je nog niet wat je wilt geven of heb je nog cadeau-inspiratie nodig? Trakteer jouw lieve mama of partner op een heerlijke moederdagbrunch, een moederdag high tea of romantisch diner bij de Huiskamer


De leukste brunch voor het hele gezin tijdens de moederdag  viert u natuurlijk in de gezelligste huiskamer van Drenthe Restaurant de Huiskamer en de 2de kamer. U vindt ons tussen Ruinen en Dwingeloo in Ansen.

Uiteraard is het ook mogelijk met mooi weer om dit op een van onze drie verschillende terrassen te nuttigen. Bij de 2de kamer wordt u af en toe door de ramen bekeken door onze ezels en pauwen. Natuurlijk mogen de kinderen ook gebruik maken van onze hindernisbaan en hebben we diverse oud hollandse spelletjes rondom de hooischuur staan.

Een complete moederdag brunch
 

Voor slechts € 27,90 per persoon (inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen) kunt u genieten van een compleet buffet aan heerlijke hapjes: 

 • Een heerlijke Drentse groente-gehakt soep
 • Variatie van zachte verse bruine en witte broodje.
 • Krenten en suiker brood, tarwebrood
 • Mini pudding broodjes, Deense krakelingen en chocolade broodjes
 • Harde witte en bruine broodjes, stokbrood en croissants
  Op verzoek hebben wij ook glutenvrij brood (brood wordt dan appart geserveerd)

Uw broodjes kunt u naar wens beleggen met diverse gesneden vleeswaren zoals ham, rollade, Drents nagelhout (lokale gedroogde vleessoort) en paté. Diverse kaassoorten zoals brie, oude,jonge kaas, nagelkaas en roomkaas. Zoetigheid zoals jam, hagelslag, pasta en pindakaas. Boter of margarine.

Paasbrunch

Geniet van heerlijke warme en koude garnituur zoals kroketjes, roerei, knapperige kip stukjes en gebakken bacon kip, kerrie salade, huzaren salade en zalm salade.

Als afsluiter heeft u de keuze uit vers fruit, chocolade mousse, tiramisu en kwark.

Tijdens de moederdag brunch kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen.

Voor de kinderen staan er diverse oud Hollandse spelletjes in de Hooischuur,
er is ook een hindernisbaan en voor de kleintjes zijn er ook kleurplaten. En wij blazen ook deze keer weer onze mollenmepper op dat wordt lol voor klein en groot.

Tarieven

De  moederdag brunch vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur en kost € 27,90 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar €17,90 per kind.

Reserveren?

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig. U kunt uw reservering telefonisch, of direct online aan ons doorgeven. U ontvangt altijd een bevestiging zodra uw reservering definitief is.

Direct online reserveren


Bekijk ook:

Moederdag  high tea
Moederdag diner
 

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Gelieve dieet-wensen of allergieen bij uw reservering aan te geven zodat wij hier waar mogelijk rekening mee kunnen houden.

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

Populair: High Tea

High Wine
High Bier
High tea
 

Populair: High Tea
Bekijk variaties right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Paasdagen voor het hele gezin. Brunch - High Tea - A la carte diner. Reserveer nu vol = vol

tw-icon