header-logo

Klootschieten in Drenthe

Klootschieten is een oeroude Drentse sport. Het wordt in teamverband gespeeld. Het gaat om het werpen, het schieten, van de kloot. Dit is ook erg leuk voor vrijgezellenfeesten, personeels- of familiefeest. U volgt een prachtige route door Ansen. Het vertrek is dan ook bij restaurant de Huiskamer. Werp de kloot zo ver mogelijk en uw team zal zegevierend over de eindstreep komen. Welk team ontvangt de klootzak? Zijn dat de winnaars of juist de verliezers?

De kosten bedragen € 2,50 per persoon, zonder klootzak.

Wilt u een echte klootzak als herinnering mee naar huis? Dan bedragen de kosten € 4,50 per persoon. Gewoon klootschieten kan al vanaf 8 personen.

Klootschieten in Drenthe

Slecht weer?

Geen probleem inplaats van klootschieten gaan we naar binnen en kunt u plaats nemen voor de muziek bingo (vanaf 20 personen). Ook erg leuk door het downloaden van onze app erg leuk om zelf te presenteren maar dit doen wij ook graag voor u. 

 

 

Klootschieten special

Heeft u meer tijd en houdt u van actie? Dan adviseren wij de klootschieten special. Behalve het klootschieten moeten er een aantal opdrachten worden uitgevoerd. Wat te denken van het spieker poepen en hoefijzer werpen. Het programma wordt in overleg met u samengesteld.

€ 10,00 per persoon.

Optioneel is een kruiwagen mee met drankjes.
Klootschiet special is vanaf 20 personen


Klootschieten direct online reserveren

Wij maken ook graag een vrijblijvende offerte voor u klik hier voor het offerte formulier.

Reserveer het groepsarrangement klootschieten direct online. U ontvangt na reservering van ons een bevestiging zodra uw reservering definitief is.

Klik hier om te reserveren

Voor kleine groepen beschikken wij over diverse ruimte's om ook privé te dineren. Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in onze landelijke zaal  www.de2dekamer.nl of vraag een vrijblijvende offerte klik hier.

High Tea to go

Een lekkere High Tea to go.
Dat kan ook lekker thuis.
.
 

High Tea to go
High Tea to go right-arraw

Huiskamer Ansen @HuiskamerAnsen

Lockdown verlengd! Wij gaan gewoon door met onze drive thru en bezorging.

tw-icon